Firma de avocatura in Bucuresti

Firma de avocatura in Bucuresti – Lumea noastra este plina de probleme juridice pe care le putem sau nu le putem intelege. Intelegerea acestora poate fi dificila, dar exista avocati care sunt calificati pentru acest tip de sarcini si puteti beneficia cu usurinta de asistenta lor. Fara avocati, nu ati avea pe nimeni care sa va protejeze de abuzul de lege.

Puteti vizita si: avocat pt infintare firma (SRL, S.A) in Bucuresti, avocat in drept civil din Bucuresti

In lumea de azi, problemele juridice au loc aproape intotdeauna in mod regulat. Cel mai probabil, nu aveti timp sa va ocupati de toate problemele. Avand un avocat care sa aiba grija de toate problemele dvs. juridice este foarte binevenit si este o modalitate sigura de a va da mai mult timp liber.

Avocatii care lucreaza la firma de avocatura din Bucuresti (Andreea Vasile si Giorgiana Vasile) sunt specializati pe anumite domenii ale dreptului, cum ar fi legile privind evaziunea fiscala, legea privind vatamarile corporale din culpa, legile infractiunilor informatice si multe altele.

firma de avocatura bucuresti
firma de avocatura bucuresti

Firma de avocatura in Bucuresti – Ce presupune activitatea unui avocat

 

In ceea ce priveste activitatea avocatului, in procesul civil, in urma ultimului cod de procedura civila, se mentioneaza faptul ca atributiile si competentele acestuia au fost mai bine conturate iar rolul acestuia a crescut pe fondul unei responsabilizari mai mari a activitatii specifice de reprezentare si asistare.

In realitate, din punctul nostru de vedere, consideram ca noua reglementare procesual civila a recunoscut rolul si importanta activitatii avocatului in procesul civil, aspecte care implica inerent si un raspuns adecvat si profesional din partea profesiei de avocat.

Puteti vizita si: avocat divort Bucuresti sau onorariu avocat Bucuresti.

 

Firma de avocatura in Bucuresti – Cum va ajuta avocatul

 

Conform legii numarul 51/1995, articolul 7 “Orice avocat, indiferent de forma de exercitare a profesiei, poate sa încheie conventii de colaborare cu experti sau cu alti specialisti, in conditiile legii. Societatile civile profesionale si societatile profesionale cu raspundere limitata pot incheia astfel de conventii numai cu acordul tuturor asociatilor”, de asemenea articolul 2 “(1) In exercitarea profesiei avocatul este independent si se supune numai legii, statutului profesiei si codului deontologic. (2) Avocatul promoveaza si apara drepturile, libertatile si interesele legitime ale omului. (3) Avocatul are dreptul sa asiste si sa reprezinte persoanele fizice si juridice in fata instantelor autoritatii judecatoresti si a altor organe de jurisdictie, a organelor de urmarire penala, a autoritatilor si institutiilor publice, precum si in fata altor persoane fizice sau juridice, care au obligatia sa permita si sa asigure avocatului desfasurarea nestingherita a activitatii sale, in conditiile legii. (4) Orice persoana are dreptul sa isi aleaga in mod liber avocatul. (5) In exercitarea dreptului de aparare avocatul are dreptul si obligatia de a starui pentru realizarea liberului acces la justitie, pentru un proces echitabil si intr-un termen rezonabil, reiese faptul ca apelarea catre o firma de avocatura ar fi cea mai inteleapta decizie in cazul unor probleme mai complicate.

Puteti accesa si avocat dreptul familiei, avocat dreptul muncii, avocat drept comercial.

 

firma de avocatura bucuresti
firma de avocatura bucuresti

Ce beneficii acorda o firma de avocatura

 

Asadar, beneficiile acordate de catre o firma de avocatura sunt pe deplin in favoarea celor care au solicitat acest “ajutor”. Sunt foarte multe situatii in care un avocat iti poate fi de folos, spre exemplu, in cazul divorturilor care implica adesea niste procese consumatoare de resurse emotionale si financiare, cu toate acestea, un avocat specializat in divort te poate ajuta chiar mai mult decat ai fi anticipat, facand intregul demers mai usor de inteles.

In primul rand, poate cel mai important pas este faptul ca te asculta cu atentie, isi noteaza tot ceea ce considera ei necesar si pun doar intrebarile potrivite. Ei iau toate masurile necesare pentru a-si asigura ca au inteles cazul impreuna cu particularitatile sale.

In acest proces avocatul impreuna cu persoane respective se cunosc, se familiarizeaza unul cu altul, si te sfatuiesc despre cele mai relevante aspecte ale procesului prin care casatoria va fi desfacuta, conform legii.

Iar in cel de-al doilea aspect care se aplica oricarei firme de avocati este ca, explica motivele pentru divort si baza legala aplicabila in cazul dumneavoastra concret, un avocat experimentat te va ajuta cu partea emotionala a acestor provocari astfel incat ele sa fie usor de inteles In urma unei discutii cu unul dintre avocati se va determina care este modul cel mai potrivit pentru rezolvarea situatiei particulare in care va aflati pentru a beneficia de intreaga protectie oferita de lege.

firma de avocatura bucuresti
firma de avocatura bucuresti

Firma de avocatura in Bucuresti – Care sunt riscurile

 

Riscurile sau asa zisele probleme in timpul colaborarii cu o firma de avocati din Bucuresti sau din orice alt oras, pot aparea fie pentru client sau chiar pentru avocat. Problemele care pot aparea in cazul clientilor ar fi putine, printre ele remarcandu-se cazurile in care situatia pentru care clientul a apelat la o firma de avocatura n-a mers conform planului (adica demersul situatiei nu a fost unul favorabil pentru client) si acest lucru poate cauza incetarea colaborarii cu acea firma de avocati sau, eventual reinceperea din nou a cazului respectiv.

In cazul avocatiilor exista mai multe riscuri mentionate in urmatoarele randuri. Clienti nemultumiti, acesta fiind cu siguranta cea mai frecventa problema pentru orice firma de avocatura civila. O alta problema asupra avocatiilor ar putea fi chiar discriminarea si cazurile de hartuire, pentru a putea evita aceasta problema asigurati-va ca resursele umane si departamentele juridice sunt bine pregatite pentru a rezolva aceste complicatii.

firma de avocatura bucuresti
firma de avocatura bucuresti

Firma de avocatura in Bucuresti – Recomadari

 

Ca aceste riscuri ale clientilor sau chiar ale avocatilor sa fie evitate, comunicarea, increderea si intelegerea situatiilor din ambele parti este esentiala. O comunicare buna intre cei doi intotdeauna va determina o situatie favorabile pentru ambele parti.

Alegerea unei firme de avocatura din Bucuresti este cu siguranta dificila. Andreea Vasile impreuna cu Giorgiana Vasile, si-au deschis o astfel de firma de avocatura specializata pe cateva dintre cele mai des intalnite servicii de avocatura. Cazurile rezolvate de acestea au fost de cele mai multe ori duse la capat cu brio, incercand intotdeauna pe cat de mult posibil ca relatia dintre acestea si clientii sa fie una cat mai deschisa sporind sansele de rezolvarea ale cazurilor respective.

Au primit recomandari din partea fostilor clienti, fapt ce le-a adus din ce in ce un numar mai mare de oameni care apeleaza la firma lor. Firma de avocatura din Bucuresti ale celor doua este foarte bine cotata, iar domeniile in care acestea sunt specializate sunt exact unde apar cel mai des problemele, astfel ca puteti cu incredere sa le contactati.

Ne puteti gasi cu urmatoarele cuvinte cheie: “firma avocatura”, “firma avocatura bucuresti”, “firma avocatura civil”, “firma avocat”, “firme avocat”, “firme avocati bucuresti”, “firma avocati bucuresti” sau “firma avocati:, “firma de avocatura”, “avocat firma de avocatura”, “firme de avocatura bucuresti” si “firme de avocati bucuresti”, “firme de avocatura din bucuresti”, “firme de avocatura in bucuresti”.