• Bulevardul Unirii 61, București

Avocat in civil

Avocat in civil

Practice Areas Avocat divorț

Avocat divorț

Avocat divorț București – Desigur, fiecare familie tânară speră sincer la o viață de familie fericită. Dar, din păcate, după ani de zile, unele cupluri se destramă.

Un avocat pentru divorț te va ajuta să treci peste acest proces dificil și la reducerea nu numai a daunelor materiale, ci și morale. Un avocat pentru divorț te va ajuta la eludarea capcanelor și la apărarea drepturilor copiilor, deoarece interesele lor afectează acest proces.

Puteți vizita și: avocat pt înființare firma (SRL, S.A) în București, avocat în drept civil din București

 

Avocat divorț București – Câte tipuri de divorțuri există

 

Spre surprinderea multora, există mai multe tipuri de divorț, iar acestea sunt: divorț prin acordul părților, divorț pentru motive temeinice, divorț din culpa comumă, divorț din culpa exclusivă a unuia dintre soți, la cererea unuia dintre soți, după o sepărare în fapt care a durat cel puțin 2 ani, la cerearea soțului sau soției, a cărui stare de sănătate face imposibilă continuarea căsătoriei.

Un avocat de divorțuri București este un specialist care este familiar nu numai cu dreptul familiei, ci și familiarizat cu toate chestiunile legale legate de divorț. În plus, este un bun psiholog, ajutând ambele părți să depășească această perioadă dificilă din viață, cu pierderi minime. Desigur, poți să divorțezi și fără un avocat. Dacă ambii soți sunt de acord să divorțeze, fără a pretinde ceva și, în plus, nu au copii minori, atunci pot obține un divorț pur și simplu prin depunerea unei cereri la registratură. Cu toate acestea, din păcăte, multe cupluri care ajung la divorț au și copii. De asemenea, de-a lungul anilor de căsnicie, oamenii acumulează nu numai contradicții, ci și proprietăți pe care doresc să le împarte egal.

Puteți accesa și avocat dreptul familiei, avocat dreptul muncii, avocat drept comercial.

avocat-divort-bucuresti-pret
avocat-divort-bucuresti-pret

Avocat divorț București – De ce ai nevoie de un avocat?

 

Dacă unul dintre soți nu este de acord să divorțeze. Uneori, una dintre părți refuză să semneze cererea de divorț. Sarcina avocatului în acest caz, este de a convinge pe cel de-al doilea soț să înceapă procedura de divorț. Dacă acest lucru nu se reusește, el pregătește documentele pentru proces și îl ajută pe client să câștige cazul, convingând instanța că cererile sale sunt justificate și viața în comun este imposibilă.

Puteți vizita și: onorariu avocat București.

Participarea copiilor la procesul de divorț. În cazul în care soții au copii sub vârsta de 18 ani, atunci divorțul poate avea loc numai printr-o instanță.

Foarte adesea apar litigii între părinți, cu privire la copii, cu care dintre părinți vor rămâne să trăiască și care dintre soți poate avea grijă cel mai bine de ei. Un avocat de divorț București te poate ajuta să rezolvi în mod competent această situație, ținând cont de interesele copilului și ale părintelui său.

Evitarea de participare la procedura unuia dintre soți. Se întâmplă că, unul dintre soți care nu este de acord cu divorțul, să incerce să evite participarea la proces prin toate mijloacele: nu vine la registratură pentru a semna declarația, nu intră în ședintă dacă divorțul este în instanță. În acest caz, un avocat pentru divorț rapid în București, va incerca să-l influențeze, să-l convingă să rezolve problema în mod pasnic. Dacă acest lucru nu se întâmplă, atunci avocatul întocmește o declarație în fața instanței și ajută la strângerea documentelor necesare, pentru ca judecatorul să poată organiza ședințe fără participarea celei de-a doua părți și va alege decizia corectă.

 

avocat-divort-bucuresti-pret
avocat-divort-bucuresti-pret

Avocat divorț București – Acord sau proces?

 

Dacă soții decid să impartă proprietatea și nu pot ajunge la un acord cu privire la aceasta problemă. În acest caz, ajutorul unui specialist este deosebit de important. Un avocat pentru divorț din sector 5, 2,3, 4 sau 6, va examina toate nuanțele și va selecta corect documente și argumente pentru a apăra drepturile clientului.

Dacă procesul de divorț are loc în instanță, atunci ambele părți trebuie să vină la aceasta. Dacă din anumite motive nu poți sau nu dorești să fii prezent, poți solicita ajutorul unui avocat de divorț. Acesta va fi capabil să elaboreze o declarație de revendicare, astfel încât participarea reprezentantului tău în instanță, să fie prevăzută. Un avocat bun pentru divorț, va vorbi în numele tău în instanță și va urma protecția necondiționată a intereselor tale.

avocat-divort-bucuresti-pret
avocat-divort-bucuresti-pret

Recomandare avocat divorț București

 

Avocatul pentru divorțuri Andreea Vasile conduce întregul proces de la început până la sfârșit, studiază toate aspectele cazului, sfatuiește soții, ajută la obținerea rezultatelor pozitive în aceasta chestiune dificilă. Serviciile avocatului în timpul divorțului sunt vaste – de la consultații simple până la reprezentare în instanță.

Avocatul se ocupă de rezolvarea următoarelor probleme: consiliere juridice referitoare la dizolvarea căsătoriei, soluționarea situațiilor de conflict cu cea de-a doua parte, colectarea și pregătirea tuturor documentelor și depunerea ulterioară a unei cereri la instanța de judecată, participarea la o întâlnire în calitate de mandatar, pregătirea petițiilor, pregătirea revendicărilor și a altor lucrări, obținerea de informații de la executorul judecatoresc, asistența in determinarea valorii proprietății comune a soților, precum și apărarea intereselor clientului atunci când este divizat, protecția drepturilor clientului.

Un avocat pentru divorțuri este solicitat în instanțe atunci când serviciile unui avocat sunt necesare, deoarece este aproape imposibil ca o persoană să facă fața simultan unei situații stresante și cu toate subtilitățile juridice. Un avocat pentru divorț cunoaște toate nuanțele, poate accelera lucrurile sau, invers, poate încerca să amâne procesul, dacă este în înteresul clientului său. Dacă decizia instanței nu te satisface, un avocat pentru divorțuri din București poate apela la o autoritate superioară.

avocat-divort-bucuresti-pret
avocat-divort-bucuresti-pret

Ce să cauți atunci când alegi un avocat pentru divorț

 

Astăzi, serviciile juridice sunt furnizate de mulți avocați privați și firme de avocatură. Pentru a nu confunda specialistul în divorțuri, atunci acordă atenție urmatoarelor sfaturi:

Procesul de divorț va necesita o mulțime de resurse morale și materiale din partea ta, dar un specialist cu experiență te va ajuta să treci cu ușurință peste ele. Un preț foarte scăzut pentru servicii de divorț, poate indica un profesionalism scăzut sau un specialist care nu are o reputație foarte bună.

Alege un avocat de divorț, precum Andreea Vasile și consilierul său juridic Giorgiana Vasile și nu un avocat generalist. Avocatul de divorț are o experiență foarte vastă în soluționarea conflictelor de familie. În activitatea lui, încearcă să minimizeze stresul psihologic, în special în acele procese în care sunt implicați și copiii.

În plus, avocatul pentru divorț cunoaște bine dreptul familiei, întregul proces de dizolvare a căsătoriei și, în practică, se confruntă cu soluționarea celor mai dificile sarcini din acest domeniu. De asemenea, când ai de împărțit o proprietate, contactează avocatul Andreea Vasile și consilierul său juridic Giorgiana Vasile, care se pot ocupa direct de această parte a procesului de divorț.

avocat-divort-bucuresti-pret
avocat-divort-bucuresti-pret

Avocat divorț București – Alege în deplină cunoștință de cauză

 

Verifică recenziile. Înainte de a încheia un contract cu un specialist selectat, încearcă să găsești persoane care au folosit deja serviciile acestui avocat. Acestea pot fi cunoscuții sau cunoscuțele tale. Caută recenzii ale activității sale pe internet. În plus, fiecare avocat are propriul său portofoliu, care conține dovezi atestate ale proceselor pe care le-a câștigat. Citește cu atenție, și numai după aceea semnează acordul.

Acordă atenție deschiderii avocatului. Fiecare avocat pentru divorț, după ce a studiat materialul, își construiește propria procedură pentru acțiuni ulterioare, cu toate situațiile pe care trebuie să le rezolve. Nu trebuie să fii de acord să lucrezi cu un specialist care nu se dedică situației tale actuale.

Nu crede în promisiunile de victorie de sută la sută. Niciun profesionist nu poate prezice rezultatul unei acțiuni în avans. El poate să își prezinte ipotezele și posibilele rezultate, dacă sunt îndeplinite anumite condiții. Acordă atenție și toleranței la stres a unui specialist, emoțiilor sale și abilităților de comunicare.

avocat-divort-bucuresti-pret
avocat-divort-bucuresti-pret

Costul unui avocat pentru divorț

 

Serviciile unui avocat pentru procedurile de divorț vor fi evaluate în funcție de complexitatea situației. Pentru a întelege cât costă divorțul angajând un avocat pentru divorțuri din București, trebuie sa iei în considerare toate aspectele: împărțirea proprietății, întrebări privind reședința și creșterea copiilor minori, recuperarea pensiei de întreținere etc.

În medie, consultarea unui avocat va costa aproximativ 3500 ron pentru cazuri complexe sau 250 ron pe oră pentru un pachet pentru acțiuni secvențiale. Dacă soții divorțează prin consimțământ reciproc, fără nicio pretenție de la celălalt, atunci va trebui să platești în jur de 3500 ron pentru serviciile unui avocat pentru divorț. Cele mai scumpe sunt procesele asociate cu divizarea proprietății. Procesele de divorțuri care implică copii, precum și problemele legate de privarea drepturilor parintești, vor fi stabilite în funcție de complexitate. Divorțul poate costa aceeași sumă, fără consimțământul unuia dintre soți.

Costul serviciilor include lucrul cu documente – colectarea, pregătirea, scrierea unei declarații etc. în acest caz, va trebui să platești în funcție de document. Unde găsești un avocat pentru divorț?

Majoritatea avocaților privați și a firmelor de avocatură au site-uri proprii. Astfel, poți găsi un avocat de divorț online pe anumite probleme. De asemenea, poți examina cu atenție prețurile serviciilor, poți pune câteva întrebări despre cazul tău, poți compara observațiile tale și poți alege serviciul juridic corespunzător. Un avocat bun pentru divorț este Andreea Vasile și consilierul său juridic Giogiana Vasile. De asemenea, acordă atenție experienței și reputației cabinetului de avocatură București.

avocat-divort-bucuresti-pret
avocat-divort-bucuresti-pret

Avocat divorț București – Informații suplimentare

 

Divorțul este adesea o procedură foarte complicată, atât din punct de vedere psihologic, cât și din punct de vedere juridic. Ajutorul unui avocat pentru divorț în această situație, va asigura un rezultat reușit al cazului și respectarea deplină a drepturilor tale.

Ne puteți găsi pe internet cu următoarele cuvinte cheie: “avocat bun divorț”, “avocat divorț”, “avocat divorț online”, “avocat divorț preț”, “avocat pentru divorț”, “onorariu avocat divorț”, “preț avocat divorț”, “avocat divorțuri”, “avocat divorțuri bucurești”, “avocat divorț bucurești”,”avocat divorț sector 6″,” avocat divorț sector 3″,”avocat divorț bucurești preț”, “avocat divorț sector 4”, “avocat divorț sector 2”.

Alte cuvinte: “avocat de divorț”, “avocat de divorț bucurești”, “avocat în divorț”, “avocat la divorț”, “onorariu avocat la divorț”, “avocat divorț onorariu”, “avocat pt divorț”, “recomandare avocat divorț bucurești”, “avocat divorț rapid bucurești”, “avocați divorț sector 5”, “avocat pentru divorț sector 5”.