• Bulevardul Unirii 61, București

Avocat in civil

Avocat in civil

Practice Areas Avocat divort

Avocat divort

Avocat divort Bucuresti – Desigur, fiecare familie tanara spera sincer la o viata de familie fericita. Dar, din pacate, dupa ani de zile, unele cupluri se destrama.

Un avocat pentru divort te va ajuta sa treci peste acest proces dificil si la reducerea nu numai a daunelor materiale, ci si morale. Un avocat pentru divort te va ajuta la eludarea capcanelor si la apararea drepturilor copiilor, deoarece interesele lor afecteaza acest proces.

Puteti vizita si: avocat pt infintare firma (SRL, S.A) in Bucuresti, avocat in drept civil din Bucuresti

 

Avocat divort Bucuresti – Cate tipuri de divorturi exista

 

Spre surprinderea multora, exista mai multe tipuri de divort, iar acestea sunt: divort prin acordul partilor, divort pentru motive temeinice, divort din culpa comuna, divort din culpa exclusiva a unuia dintre soti, la cererea unuia dintre soti, dupa o separare in fapt care a durat cel putin 2 ani, la cerearea sotului sau sotiei, a carui stare de sanatate face imposibila continuarea casatoriei.

Un avocat de divorturi Bucuresti este un specialist care este familiar nu numai cu dreptul familiei, ci si familiarizat cu toate chestiunile legale legate de divort. In plus, este un bun psiholog, ajutand ambele parti sa depaseasca aceasta perioada dificila din viata, cu pierderi minime. Desigur, poti sa divortezi si fara un avocat. Daca ambii soti sunt de acord sa divorteze, fara a pretinde ceva si, in plus, nu au copii minori, atunci pot obtine un divort pur si simplu prin depunerea unei cereri la registratura. Cu toate acestea, din pacate, multe cupluri care ajung la divort au si copii. De asemenea, de-a lungul anilor de casnicie, oamenii acumuleaza nu numai contradictii, ci si proprietati pe care doresc sa le imparta egal.

Puteti accesa si avocat dreptul familiei, avocat dreptul muncii, avocat drept comercial.

avocat-divort-bucuresti-pret
avocat-divort-bucuresti-pret

Avocat divort Bucuresti – De ce ai nevoie de un avocat?

 

Daca unul dintre soti nu este de acord sa divorteze. Uneori, una dintre parti refuza sa semneze cererea de divort. Sarcina avocatului in acest caz, este de a convinge pe cel de-al doilea sot sa inceapa procedura de divort. Daca acest lucru nu se reuseste, el pregateste documentele pentru proces si il ajuta pe client sa castige cazul, convingand instanta ca cererile sale sunt justificate si viata in comun este imposibila.

Puteti vizita si: onorariu avocat Bucuresti.

Participarea copiilor la procesul de divort. In cazul in care sotii au copii sub varsta de 18 ani, atunci divortul poate avea loc numai printr-o instanta.

Foarte adesea apar litigii intre parinti, cu privire la copii, cu care dintre parinti vor ramane sa traiasca si care dintre soti poate avea grija cel mai bine de ei. Un avocat de divort Bucuresti te poate ajuta sa rezolvi in mod competent aceasta situatie, tinand cont de interesele copilului si ale parintelui sau.

Evitarea de participare la procedura unuia dintre soti. Se intampla ca, unul dintre soti care nu este de acord cu divortul, sa incerce sa evite participarea la proces prin toate mijloacele: nu vine la registratura pentru a semna declaratia, nu intra in sedinta daca divortul este in instanta. In acest caz, un avocat pentru divort rapid in Buvcuresti, va incerca sa-l influenteze, sa-l convinga sa rezolve problema in mod pasnic. Daca acest lucru nu se intampla, atunci avocatul intocmeste o declaratie in fata instantei si ajuta la strangerea documentelor necesare, pentru ca judecatorul sa poata organiza sedinte fara participarea celei de-a doua parti si va alege decizia corecta.

 

avocat-divort-bucuresti-pret
avocat-divort-bucuresti-pret

Avocat divort Bucuresti – Acord sau proces?

 

Daca sotii decid sa imparta proprietatea si nu pot ajunge la un acord cu privire la aceasta problema. In acest caz, ajutorul unui specialist este deosebit de important. Un avocat pentru divort din sector 5, 2,3, 4 sau 6, va examina toate nuantele si va selecta corect documente si argumente pentru a apara drepturile clientului.

Daca procesul de divort are loc in instanta, atunci ambele parti trebuie sa vina la aceasta. Daca din anumite motive nu poti sau nu doresti sa fii prezent, poti solicita ajutorul unui avocat de divort. Acesta va fi capabil sa elaboreze o declaratie de revendicare, astfel incat participarea reprezentantului tau in instanta, sa fie prevazuta. Un avocat bun pentru divort, va vorbi in numele tau in instanta si va urma protectia neconditionata a intereselor tale.

avocat-divort-bucuresti-pret
avocat-divort-bucuresti-pret

Recomandare avocat divort Bucuresti

 

Avocatul pentru divorturi Andreea Vasile conduce intregul proces de la inceput pana la sfarsit, studiaza toate aspectele cazului, sfatuieste sotii, ajuta la obtinerea rezultatelor pozitive in aceasta chestiune dificila. Serviciile avocatului in timpul divortului sunt vaste – de la consultatii simple pana la reprezentare in instanta.

Avocatul se ocupa de rezolvarea urmatoarelor probleme: consiliere juridica referitoare la dizolvarea casatoriei, solutionarea situatiilor de conflict cu cea de-a doua parte, colectarea si pregatirea tuturor documentelor si depunerea ulterioara a unei cereri la instanta de judecata, participarea la o intalnire in calitate de mandatar, pregatirea petitiilor, pregatirea revendicarilor si a altor lucrari, obtinerea de informatii de la executorul judecatoresc, asistenta in determinarea valorii proprietatii comune a sotilor, precum si apararea intereselor clientului atunci cand este divizat, protectia drepturilor clientului.

Un avocat pentru divorturi este solicitat in instante atunci cand serviciile unui avocat sunt necesare, deoarece este aproape imposibil ca o persoana sa faca fata simultan unei situatii stresante si cu toate subtilitatile juridice. Un avocat pentru divort cunoaste toate nuantele, poate accelera lucrurile sau, invers, poate incerca sa amane procesul, daca este in interesul clientului sau. Daca decizia instantei nu te satisface, un avocat pentru divorturi din Bucuresti poate apela la o autoritate superioara.

avocat-divort-bucuresti-pret
avocat-divort-bucuresti-pret

Ce sa cauti atunci cand alegi un avocat pentru divort

 

Astazi, serviciile juridice sunt furnizate de multi avocati privati si firme de avocatura. Pentru a nu confunda specialistul in divorturi, atunci acorda atentie urmatoarelor sfaturi:

Procesul de divort va necesita o multime de resurse morale si materiale din partea ta, dar un specialist cu experienta te va ajuta sa treci cu usurinta peste ele. Un pret foarte scazut pentru servicii de divort, poate indica un profesionalism scazut sau un specialist care nu are o reputatie foarte buna.

Alege un avocat de divort, precum Andreea Vasile si consilierul sau juridic Giorgiana Vasile si nu un avocat generalist. Avocatul de divort are o experienta foarte vasta in solutionarea conflictelor de familie. In activitatea lui, incearca sa minimizeze stresul psihologic, in special in acele procese in care sunt implicati si copiii.

In plus, avocatul pentru divort cunoaste bine dreptul familiei, intregul proces de dizolvare a casatoriei si, in practica, se confrunta cu solutionarea celor mai dificile sarcini din acest domeniu. De asemenea, cand ai de impartit o proprietate, contacteaza avocatul Andreea Vasile si consilierul sau juridic Giorgiana Vasile, care se pot ocupa direct de aceasta parte a procesului de divort.

avocat-divort-bucuresti-pret
avocat-divort-bucuresti-pret

Avocat divort Bucuresti – Alege in deplina cunostinta de cauza

 

Verifica recenziile. Inainte de a incheia un contract cu un specialist selectat, incearca sa gasesti persoane care au folosit deja serviciile acestui avocat. Acestea pot fi cunoscutii sau cunostintele tale. Cauta recenzii ale activitatii sale pe internet. In plus, fiecare avocat are propriul sau portofoliu, care contine dovezi atestate ale proceselor pe care le-a castigat. Citeste cu atentie, si numai dupa aceea semneaza acordul.

Acorda atentie deschiderii avocatului. Fiecare avocat pentru divort, dupa ce a studiat materialul, isi construieste propria procedura pentru actiuni ulterioare, cu toate situatiile pe care trebuie sa le rezolve. Nu trebuie sa fii de acord sa lucrezi cu un specialist care nu se dedica situatiei tale actuale.

Nu crede in promisiunile de victorie de suta la suta. Niciun profesionist nu poate prezice rezultatul unei actiuni in avans. El poate sa isi prezinte ipotezele si posibilele rezultate, daca sunt indeplinite anumite conditii. Acorda atentie si tolerantei la stres a unui specialist, emotiilor sale si abilitatilor de comunicare.

avocat-divort-bucuresti-pret
avocat-divort-bucuresti-pret

Costul unui avocat pentru divort

 

Serviciile unui avocat pentru procedurile de divort vor fi evaluate in functie de complexitatea situatiei. Pentru a intelege cat costa divortul angajand un avocat pentru divorturi din Bucuresti, trebuie sa iei in considerare toate aspectele: impartirea proprietatii, intrebari privind resedinta si cresterea copiilor minori, recuperarea pensiei de intretinere etc.

In medie, consultarea unui avocat va costa aproximativ 3500 ron pentru cazuri complexe sau 250 ron pe ora pentru un pachet pentru actiuni secventiale. Daca sotii divorteaza prin consimtamant reciproc, fara nicio pretentie de la celalalt, atunci va trebui sa platesti in jur de 3500 ron pentru serviciile unui avocat pentru divort. Cele mai scumpe sunt procesele asociate cu divizarea proprietatii. Procesele de divorturi care implica copii, precum si problemele legate de privarea drepturilor parintesti, vor fi stabilite in functie de complexitate. Divortul poate costa aceeasi suma, fara consimtamantul unuia dintre soti.

Costul serviciilor include lucrul cu documente – colectarea, pregatirea, scrierea unei declaratii etc. In acest caz, va trebui sa platesti in functie de document. Unde gasesti un avocat pentru divort?

Majoritatea avocatilor privati si a firmelor de avocatura au site-uri proprii. Astfel, poti gasi un avocat de divort online pe anumite probleme. De asemenea, poti examina cu atentie preturile serviciilor, poti pune cateva intrebari despre cazul tau, poti compara observatiile tale si poti alege serviciul juridic corespunzator. Un avocat bun pentru divort este Andreea Vasile si consilierul sau juridic Giogiana Vasile. De asemenea, acorda atentie experientei si reputatiei cabinetului de avocatura Bucuresti.

avocat-divort-bucuresti-pret
avocat-divort-bucuresti-pret

Avocat divort Bucuresti – Informatii suplimentare

 

Divortul este adesea o procedura foarte complicata, atat din punct de vedere psihologic, cat si din punct de vedere juridic. Ajutorul unui avocat pentru divort in aceasta situatie, va asigura un rezultat reusit al cazului si respectarea deplina a drepturilor tale.

Ne puteti gasi pe internet cu urmatoarele cuvinte cheie: “avocat bun divort”, “avocat divort”, “avocat divort online”, “avocat divort pret”, “avocat pentru divort”, “onorariu avocat divort”, “pret avocat divort”, “avocat divorturi”, “avocat divorturi bucuresti”, “avocat divort bucuresti”,”avocat divort sector 6″,” avocat divort sector 3″,”avocat divort bucuresti pret”, “avocat divort sector 4”, “avocat divort sector 2”.

Alte cuvinte: “avocat de divort”, “avocat de divort bucuresti”, “avocat in divort”, “avocat la divort”, “onorariu avocat la divort”, “avocat divort onorariu”, “avocat pt divort”, “recomandare avocat divort bucuresti”, “avocat divort rapid bucuresti”, “avocati divort sector 5”, “avocat pentru divort sector 5”.