• Bulevardul Unirii 61, București

Avocat in civil

Avocat in civil

Practice Areas Avocat înființare firma

Avocat înființare firma

Avocat in drept comercial – Dreptul comercial este ramura dreptului privat care cuprinde un ansamblu unitar de norme juridice care reglementează relații sociale, patrimoniale și nepatrimoniale din zona de comerț. Aceste relații apar între persoanele cu calitate de comerciant. Dreptul comercial are rolul de a reglementa materia comercială.

 

Avocat in drept comercial – Înființări firme

 

Pentru înființarea unei firme este necesar ca administratorul sau administratorii să depună o serie de acte la Registrul Comerțului și la alte instituții abilitate, în funcție de tipul firmei înființate.

În sensul acesta este recomandată colaborarea cu un avocat in drept comercial pentru ca lucrurile să se desfașoare mai repede. Un avocat știe exact ce acte sunt necesare în funcție de specificul firmei si va ghida corespunzător clientul in demersul de a deschide o astfel de entitate.

 

Avocat în drept comercial – Modificare, redactare act constitutiv

 

În actele firmei pot să apară modificări ce sunt impuse de condițiile în care se desfășoară activitatea si de anumite modificări legislative. Toate modificările ce sunt aduse actului constitutiv sunt înregistrate in mod obligatoriu si la registrul comerțului.

Modificările se fac prin hotărâre AGA asi trebuie publicate in Monitorul Oficial. Pentru a face astfel de modificări, colaborarea cu un avocat în drept comercial este cea mai bună soluție deoarece acesta va ști cum să formuleze anunțul pentru a obține cel mai mic cost și va redacta corect modificările asupra actului constitutiv.

 

Avocat în drept comercial – Completare obiect de activitate

 

În funcție de domeniul de activitate, o firmă poate alege mai multe coduri CAEN care să determine obiectul de activitate principal si pe cele secundare. In sensul acesta, avocatul va explica clientului sau diferențele dintre coduri CAEN care par asemănătoare sau identice.

Chiar dacă anumite definiții ale unor coduri pot părea că înseamnă același lucru, în realitate un cuvant poate schimba cu mult domeniul de activitate. Un avocat pe comercial va ști exact ce anume se potrivește firmei pe care o deschide și astfel sunt evitate greșelile.

În momentul în care au fost alese coduri CAEN greșite, se va relua procedura de alegere și se vor face modificări în actul constitutiv ceea ce implică mai multe costuri si timp pierdut.

Cu ajutorul unui avocat, clientul va alege de la bun început domeniul de activitate corect.

 

Avocat în drept comercial – Cesiune părți sociale, intrare/retragere asociați

 

Cesiunea părților sau a acțiunilor reprezintă actul juridic prin care asociatul sau acționarul cedent, transferă către un individ sau către mai mulți indivizi denumiți cesionari, asociați sau străini de asociație, părți sociale si acțiuni. Cea mai simplă și rapidă variantă prin care in SRL poate intra un nou asociat este majorarea de capital.

Astfel, asociatul sau asociații convin asupra deciziei cu privire la intrarea unui nou asociat în firmă în condițiile în care acesta marește capitalul social, devenind astfel asociat în firmă. După această majorare urmează cesiunea părților sociale. Cu ajutorul unui avocat în drept comercial, aceste etape se vor desfășura mai repede si mai eficient, fără greșeli și fără drumuri inutile.

 

Avocat în drept comercial – Schimbare sediu social

 

Pentru schimbarea sediului social sunt necesare aproximativ 10 documente, cum ar fi:

 • Cererea de înregistrare;
 • Declarația pe proprie răspundere;
 • Hotărârea AGA;
 • Documentul care justifică sediul social;
 • Cererea adresată ANAF pentru obținerea certificatului care atestă că în sediul social nu au fost înregistrate documente care să sugereze pierderea dreptului de utilizare;
 • Act constitutiv actualizat;
 • Declarație pe proprie raspundere pentru sediul social;
 • Certificat de înregistrare a sediului social;
 • Aviz pentru schimbarea destinației imobilului cu regim de locuință, avize prevăzute de lege, imputerniciri speciale pentru persoanele care pun în aplicare formalitățile legale;
 • Dovezile de plată ale tarifelor legale cum ar fi cel de publicare în Monitorul oficial.

Având în vedere numarul de hârtii necesare și specificul lor, se pot strecuta erori în redactare sau pot fi trecute cu vedrea anumite modificări, motiv pentru care se recomandă colaborarea cu un avocat în drept comercial.

 

Avocat în drept comercial – Modificăre denumire/emblema

 

Pot apărea mai multe motive pentru care este necesar ca numele unei firme să se modifice. La fel ca și la inființare se vor urma etape clare și anume se va verifica disponibilitatea denumirii și se vor face toate actele necesare ca și la înființare.

Colaborarea cu un avocat specializat în drept comercial va fluidiza foarte mult lucrurile, datorită experienței sale. Și pentru schimbarea emblemei sunt necesare numeroase documente. Nu vei mai fi nevoit să te muți de la o coadă interminabilă la alta pentru că avocatul știe exact ce anume are de facut.

Avocat în drept comercial – Schimbare forma juridică

 

Modificarea formei juridice a unei firme este o schimbare complexă atât din punct de vedere procedural, cât și din punct de vedere formal. Este important de menționat că numărul de acte necesare este direct proporțional cu cele de la inființare și pentru a face schimbarea este necesară foarte multă atenție. Din acest motiv, un avocat specializat în drept comercial este cea mai bună solutie.

 

Avocat în drept comercial – Fuziune si Divizare

 

Fuziunea si divizarea reprezintă procedee juridice prin care societățile comerciale se restructurează cu scopul de a se adapta la anumite activităti comerciale si pentru a obține dimensiunea perfectă pentru a da forță economică firmei reducând costurile si contracarând concurența.

Fuziunea si divizarea sunt reglementate prin legi specifice, iar prin colaborarea cu un avocat în drept comercial, toate operațiunile necesare vor fi implementate rapid.

 

Avocat în drept comercial – Dizolvare, lichidare, radiere

 

Dizolvarea societății intervine atât voluntar cât și involuntar iar modul de dizolvare sau lichidare al acestei societăți este stabilită cu ajutorul actului constituitiv indiferent de modul de organizare. Societățile se dizolvă doar prin hotarâre AGA.

Radierea unei firme reprezintă ultima etapă din viața sa și are loc după dizolvare sau lichidare. Radierea implică încetarea completă a funcționării asociației. în toate aceste etape, un avocat pe comercial, reprezintă soluția optimă pentru rapiditate și eficiență.

 

Cum poate fi găsit un avocat în drept comercial

 

Utilizând expresiile avocat comercial București, avocat drept comercial sau avocat comercial Sector 3, precum și altele similare, se va găsi avocatul perfect pentru o anumită situație specifică dreptului comercial.

Prezența avocatului specializat în drept comercial în realizarea actelor și a documentelor necesare, ajută la modificări și inființări de firme realizate rapid și fără bătăi de cap.

Litigiul comercial este un termen larg care se referă la soluționarea tuturor operațiunilor și relațiilor de contencios corporativ, de la încălcarea contractului la litigiile acționarilor.

Pentru a ajuta la soluționarea litigiilor de afaceri, cum ar fi acestea, cât mai rapid și mai eficient posibil, este vital să consultați avocații comerciali în materie de litigii, care să ofere soluții practice și comerciale.

Puteti vizita si: avocat pt infințare firma (SRL, S.A) în București, avocat în drept civil din București

De exemplu, Andreea Vasile şi Giorgiana Vasile, avocat şi consilier juridic în drept din Bucureşti, sectorul 3, oferă consultanță și asistență pentru a proteja interesele clienților. De asemenea, acţionează pentru clienți în diferite sectoare și au un record de succes de primă clasă. Printre altele, au expertiză specializată care ajută clienții să rezolve:

 • litigiile care apar în cursul desfășurării unei afaceri, cum ar fi gestionarea sau deținerea întreprinderii sau în legătură cu proprietatea comercială
 • litigiile privind contractele comerciale cu privire la toate tranzacțiile comerciale
 • lichidarea petițiilor și alte chestiuni legate de insolvență
 • conflictele de proprietate intelectuală
avocat-drept-comercial
avocat-drept-comercial

Avocat drept comercial – Gasim cele mai bune soluții

 

Sunt găsite cele mai bune soluții posibile și se examinează toate căile disponibile, inclusiv arbitrajul și alte forme de soluționare alternativă a litigiilor. Dacă sunteți în căutarea unor avocați extrem de experimentați, care știu cum să construiască o strategie câștigătoare, adaptată nevoilor și bugetului dvs., vă rugăm să le contactați.

Puteti vizita si: avocat divorț București sau onorariu avocat București.

Dreptul comercial, cunoscut și că dreptul comerțului, este un corp de lege care se aplică drepturilor, relațiilor și comportamentului persoanelor și întreprinderilor care se ocupă de comerț și vânzări. Se consideră adesea o ramură a dreptului civil și se ocupă atât de aspecte legate de dreptul privat, cât și de dreptul public.

Conștientizarea comercială poate fi pur și simplu definită ca fiind la zi cu privire la întâmplările zilnice și evoluțiile din lumea comercială și comercială. O parte semnificativă a legislației se învârte astăzi în jurul afacerilor și comerțului de pe piață, între orașe și regiuni și între zonele geografice.

Conștientizarea comercială este, prin urmare, una dintre cerințele cheie pe care un avocat bun și competent trebuie să-l stăpânească. Din păcate, conștientizarea comercială nu are loc inopinant, astfel încât depinde de fiecare persoană în parte. În primul rând trebuie să se dezvolte într-o perioadă de timp, începând cu educația juridică de bază și cu creșterea în timp ce vă îmbarcați în cariera juridică și urcați pe scară. Pentru toți avocații aspiranți, conștientizarea comercială este un atribut important care poate face diferența dintre a deveni și a nu deveni avocat.

Avocat drept comercial – Litigii comerciale

 

Litigiul comercial este un termen larg care se referă la soluționarea tuturor tipurilor de tranzacții și relații juridice controversate prin acțiuni în instanță. De la încălcarea contractului la litigiile acționarilor, dacă aveți nevoie de consiliere sau reprezentare în litigii comerciale, vă putem ajuta. Pentru a ajuta la soluționarea litigiilor de afaceri, cum ar fi acestea, cât mai rapid și mai eficient posibil, este vital să consultați avocații comerciali în materie de litigii, care să ofere soluții practice și comerciale.

Dreptu comercial, este definit ca fiind o ramură a dreptului privat, cuprinzând ansamblul reglementărilor privind relațiile sociale cu caracter de comercialitate. Obiectul dreptului comercial este raportul juridic comercial, adică o relație socială formată pe baza unei norme juridice comerciale și în care participanții devin titulari de drepturi și obligații comerciale și a căror poziție juridică este egală.

Legislaţia din domeniul juridic prevede ca un avocat de drept comercial să depună toată diligenta pentru apărarea drepturilor şi a intereselor legitime ale clientului sau în cadrul unui litigiu de natura comercială. Graţie experienţei temeinice în domeniu, avocatul are rolul de a-şi sfătui clientul cu profesionalism şi promptitudine, astfel încât beneficiarul să se bucure de cele mai eficiente soluţii în funcţie de complexitatea problemelor juridice pe care le întâmpină. În cele ce urmează, iată care este rolul unui avocat de drept comercial în vederea soluţionării litigiilor din acest sector de activitate.

avocat-drept-comercial
avocat-drept-comercial

Un avocat de drept comercial apăra interesele clienţilor

 

Un avocat de drept comercial cunoaşte legislaţia comercială, precum şi cea de procedura civilă, prin urmare are abilităţile necesare de a face fața cu succes unui litigiu comercial în care îşi reprezintă clientul.

Scopul său îl constituie apărarea drepturilor şi intereselor legitime ale persoanelor fizice şi juridice, în faţa tuturor instanţelor de judecată, autorităţilor şi instituţiilor.

 

Un avocat de drept comercial propune soluţii eficiente

 

Activitatea unui avocat de drept comercial se realizează prin consultaţii şi cereri cu caracter juridic comercial, asistență şi reprezentare juridică în fața organelor de jurisdicţie, apărarea cu mijloace juridice specifice a drepturilor, redactarea de acte juridice sau orice alte mijloace prin care se exercită dreptul la apărare, în condiţiile legii.

avocat-drept-comercial
avocat-drept-comercial

Un avocat de drept comercial caută abordări actuale

 

Pe lângă reprezentarea în instanţă şi propunerea celor mai bune soluţii adaptate fiecărui caz în parte, un avocat specializat în drept comercial are rolul de a se implica în permanenţă în înţelegerea aspectelor legale care vizează activitatea economică desfăşurată de clienţii săi. Este şi cazul avocaţilor Andreea Vasile si Giorgiana Vasile care se remarcă pe piaţa avocaturii din România datorită abordării succesului.

Nouă paradigmă juridică este centrată pe nevoile actuale ale omului modern şi pe relaţia care se construieşte între avocat şi clientul sau. Beneficiarii serviciilor juridice oferite de o casă de avocatură vor achita un onorariu echitabil, flexibil şi extrem de avantajos pentru ei. Astfel, clientul este pus pe primul loc pentru ca acesta să obţină cele mai bune soluţii şi să se bucure cât mai rapid de rezultatele oferite.

avocat-drept-comercial
avocat-drept-comercial

Avocat drept comercial – Servicii de calitate

 

Indiferent dacă este vorba despre înființarea afacerii dvs., informații despre contracte sau de a ajuta la soluționarea unui contract , parteneriat, disputa acționarilor sau consiliere cu privire la cerințele legale și datorii comerciale, experții în afaceri juridice Andreea Vasile si Giorgiana Vasile pot ajuta cu fiecare aspect al litigiilor comerciale.

Suntem o societate dinamică a litigiilor comerciale cu sediul în Bucureşti. Noi punem interesele clienților noștri în centrul tuturor lucrurilor pe care le facem. Lucrăm atât cu întreprinderile, cât și cu persoanele particulare, oferindu-le consultanță juridică și sprijin care este unic pentru ei și situația lor. Nu credem doar să oferim soluții unice pentru toate problemele comerciale. Ne vom concentra pe circumstanțele specifice înainte de a elabora cel mai bun și mai rentabil mod de a vă ajuta să vă atingeți obiectivele.

avocat-drept-comercial
avocat-drept-comercial